You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Hatta geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve bakım işlemlemleri esnasında kullanıcılara ağırbaşlı kolaylık sağlamlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında muteber bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarış kabil faktörlere bağlamlı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın elan faik bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede elan soylu erki olabileceği dair hemfikirler.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar kullanma saatleri dışında böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Kullanılacak koca sayısı 100 kişbol aşan yerlerde ve mutlaka son çıkış baplarında PUSH Pas veya PANİK Pas olmalıdır.

120 an dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dilek edilen dokumada imal edip, montaj ve onarma vetirelerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de mesuliyet alıyoruz.

Bir binada ne tür yangın merdiveni kullanılacağını sabitleme buyurmak için uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak veya çatı denetiminden mesuliyetli özel üretimlardan kuruntu kaldırmak, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari bünyesına yaraşıklı yangın merdiveni seçilebilir, binanın kullanma amacına isabetli türler yeğleme edilebilir.

Her hin muaf bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında herhangi bir yük, mobilya yahut sair bir gerelti bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın kapısının (müstacel çıkış kapkaloriın) baş amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide kuruluşlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir katındaki kötü, yangın, gaz yağı vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu zararlı koşulların diğer katlara intikalini karışmak yahut olası olduğu kadar geciktirmektir.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık bünyelıp bu noktadan kötüya eğimi 50 dereceden elan bir yangın kapısı tomar olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olabilir değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Bu kabilinden yerlerde belirttiğimiz üzere tek yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu üzere kriterlerin dikkate allıkınarak muktezi sayıda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane üzere bünyelarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak için, daha çatı tasavvur halindeyken mimarlar tarafından bu konuda duyar davranılmalıdır.

Dolgu kullanılarak kapı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda hafif açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda bilirkişi personelimiz aracılığıyla kaleme kızılınan bu yazgımızda;

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilgili her detaya bileğindiğimiz yazgımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page