Yangın Çıkış Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Yangın direnci: Ivedi çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların güvenli tahliyesini katkısızlamalıdır.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın veya özge bir ivedi durumda hızlı ve basitçe bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını bloke etmek bileğildir (ancak temelı yangın çıkış kapıları her ikisini de meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Yangın kadar acil durumlarda dâhilen belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma pürüz sıfır bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini sineeriye hapseder.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın hudayinabit kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem bapnın kesifı iyiceya kapanmasını sağlamaktır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, özge yangın kapıları üzere çatı emniyetliği tasarının önemli bir parçbeyıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, ateşe dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının denetleme altına hileınmasına yardımcı olabilir ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlayabilir.

Yangın kapıları bilhassa yangın esnasında nasıl kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yakın yahut yaylı menteşe ile muktezi yama mekanizması oluşturulur. Yangın bapsında olması gereken bir öbür uzuv ise emniyet adına ihtiyaç duyulan şieğlenceli contalardır.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edilmiş olduğu üzere bapların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Kapıların otomatik kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın merdiveni bapsı kullanmaında ilgi edilmesi gereken unsur kapının kapalı tutulmasıdır. Hem nöbetlevinin yitirilmemesi ciğerin hem de merdivenin yalnızca amacı karınin kullanılabilmesi kucakin bu unsura özen edilmelidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en şayan fiyat politikamıza yarar olacak şekilde üretilir.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten elan etkili mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaatında yeğleme edilen bir malzemedir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın taliısaf firmalar yangın bapsı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Binalarda kâin yangın kapıları ve asıl bapların katı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kadar, bir odanın kucakindeki farklı bir oda kapısı da olabilir.

Yangın Kapısı allıkırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim yönımızdan üretilen Yangın kapısı istanbul fiyatı baplar kabilinden birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa da tütünı takti ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sebebiyle emin vasat oluşturur.

Report this wiki page